dinsdag 26 juli 2011

Dinsdag 26 juli


We lieten jullie even wachten, maar hier is dan toch een verslag van deze drukke dag.

Vanmorgen kregen we na het ontbijt een brief van de indianen die bestemd was voor de cowboys. Over het volledige domein waren codes verspreid om de brief te kunnen ontcijferen. Dat is uiteindelijk gelukt, maar in de brief stond dat de indianen de cowboys niet wilden helpen met het genezen van de zieke sheriff. Dus besloten de cowboys maar de dochter van het opperhoofd te ontvoeren. Je leest het al, spannende avonturen maken we hier zeker mee! 

En dat was nog niet alles. Na het middageten (rijst met kip en curry) en de middagrust kregen we een brief van de Rob en de Rover. Ze schreven ons dat ze zouden overkomen uit Rebelgica, maar enkel als we Uitzonderlijk Lastige Opdrachten zouden uitvoeren. Zo moeten we 200 schoenen verzamelen, bij elke letter van het alfabet een voorwerp in verband met het jaarthema vinden en een modderwedstrijd houden met de leiding. Wat het resultaat is en of alle opdrachten geslaagd zijn, vertellen we jullie nog niet. Het enige dat we kwijt willen is dat we wel nog wat werk hebben. 

’s Avonds kregen we lekkere pannenkoeken en warme chocolademelk voorgeschoteld en dat smaakte zeker. Het is hier namelijk nog altijd wat nat en koud, dus die maaltijd deed deugd. Na het avondeten trokken we met elke afdeling apart naar de boomhut. Tussen de bomen hielden we ons rustig bezig met het schrijven van briefjes naar het thuisfront. Straks is het tijd om naar bed te gaan en wij zijn bijna zeker dat die oogjes weer even snel zullen toevallen als gisteren.  

Vele groetjes uit Kasterlee!

Ps: zonnestraaltjes mogen altijd opgestuurd worden via de post ;)









 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten