dinsdag 19 juli 2011

Wij stellen voor: de koks!

Op bivak gaan we in elk geval niet omkomen van de honger want we nemen drie koks mee om onze hongerige maagjes te vullen. Zij zorgen elke dag voor lekkere en gevarieerde maaltijden. Benieuwd naar wie ze zijn? Wij stellen ze graag even aan jullie voor:

Kok Koen is 26 en woont in Gent. Sommigen onder jullie kennen hem misschien nog van op Klein Bivak. Hij toonde toen niet alleen zijn kunsten door twee boterhammen met choco in één keer in zijn mond te steken, maar ook door héél lekker te koken voor ons. 

Hij eet het liefst spaghetti en zijn favoriete dessert is chocomousse. Op zijn boterham eet hij het liefst choco met twee kleuren. Wij zijn alvast benieuwd of wij dat ook op ons bord gaan krijgen...


Kok Karel is 18 en woont in Koksijde. Hij is de broer van leidster An en is speelclubleider in de Chiro van Adinkerke. Dat hij als vakantiejob in de frituur werkt is misschien niet meteen een goede referentie, maar op bivak zal hij zeker bewijzen dat hij meer kan dan frietjes bakken en hamburgers maken. 

Karel eet het liefst zelfgemaakte macaroni en vers fruit met vanille ijs. Ook dat willen wij wel op ons bord tijdens het bivak! 

Kok Edith is de oma van leidster Hannelore en jullie kennen haar waarschijnlijk wel nog van die overheerlijke spaghetti op de spaghettidag die ze samen met ons maakte. Spaghetti komt dus hopelijk op het kampmenu terecht!


Wat willen jullie graag op je bord op bivak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten